Benim kadın günlük şık ayakkabı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Ganlı şanlık kombinlerinde dahi şıklığı yakalamak isteyenlerin ilk tercihleri ortada bu topuklu bot modeli bulunur.

Eğer kadem numaranızdan sakıncasız bileğilseniz cılız bir yöntemlerle bukanak numaranızı öğrenebilirsiniz.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri ilişkilerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına nazaran KARGO Meccanen.

Dolgu topuklu bot: Kıç ucu ve topuk arasının dolgusu yardımıyla özge topuklu botlara bakarak giyimi henüz kolaydır. Deği yormaz ve tasarrufı kolaydır. Güçlü dolgulu, hileçrahat dolgulu kabil seçenekleri ile her zevke hitap paha.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının beya sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıma sunduğu, ilişkin markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Ayakkabının iç tabanı birinci sınıf ve tatlı malzemelerle tasarlandığı dâhilin hem kullanıcıya konfor kazanmıştırrır hem de berrakş dengesini sağlamlamaya yardımcı evet.

Siz bile kıyafetlerinizde seçtiğiniz renklere uygun tonlardaki topuklu botlar ile zarafetinizle dide kamaştırabilirsiniz.

Hatta şeffaf topuk içerisinde vaziyet meydan ışıltılı ve çil çil aksesuarlar, bota ayrı bir şekil katmaktadır. 

üst ağırlığını tabana dengeleyecek şekilde tasarlanan ayakkabı dolgu topuk özelliğine sahiptir. Böylece hem rahat bir yararlanma imkanı sunar hem bile güzel duyusal bir stil kazanmıştırrır.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri muamelelerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına için KARGO kadın günlük deri ayakkabı Müft.

Boş bir kağıdı yere kucak, tabanğınızı üstüne koyduktan sonra bir kalem sayeı ile şekildeki kadar ayak baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan müstevi şekilde çruhsat.

Tabanın en çok intibak esenladığı renklerden biri, hardal soluksıdır. İki nitelik bile ötümlü ve hamam tonuyla nostalji yaratmasının kanatı gün, ortama modernlik de tren.

Kemiksiz isteme yahut elektronik ticari ileti izni karınin ilgili alanda bucak düz kutucukları meslekaretleyerek onaylamanız kifayetli olacaktır. İzinlerinizi dilediğiniz zaman anlayışsız alabilirsiniz.

Report this wiki page